Известие

Collapse
No announcement yet.

Горни носачи питане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Горни носачи питане

Бихте ли споделили какви горни носачи да си сложа - Birt, Fast, Ocap, Fiat, ... Интересува ме мнението на хора с опит

Сега ще завали една върволица от мнения отностно Ас метал,Моог и Технорот.
    Двата ми горни са Fast ,сменяни от предния собственик,незная колко им е навъртял,но според касовата бележка(даде ми я за да мога евентуално да си ползвам гаранцията ако се разбият)са сменяни преди 5 6 месеца.
    Имайки предвид че остава година и половина през която ако тея носачи хлопнат ще ми ги сменят,лично аз бих избрал Fast и за долните носачи(Дано не се разбиват скоро) имайки предвид ниската цена и добрата гаранция.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Технорот или ТРВ
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

само MOOG да не са че вече съм тотално разочарован!първият ми изкара 5000км и се разтропа като го свалих тампона беше тотално окъсан!по някаква случайност ми го смениха гаранционно,но ето пак след 5000-6000км отново тропа и отново е той!и идея си нямам защо само горни десен носач се разбива!левия е същата марка а със него проблеми нямамот както съм го сложил около 12 000км може и повече!някакви идеи,за това странно нещо?
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

TRW!
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Благодаря!
            Въпроса е разрешен.

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
              само MOOG да не са че вече съм тотално разочарован!първият ми изкара 5000км и се разтропа като го свалих тампона беше тотално окъсан!по някаква случайност ми го смениха гаранционно,но ето пак след 5000-6000км отново тропа и отново е той!и идея си нямам защо само горни десен носач се разбива!левия е същата марка а със него проблеми нямамот както съм го сложил около 12 000км може и повече!някакви идеи,за това странно нещо?
              От шоферлък. Повечето шоферчета си изграждат навици. Пазят лявата част на колата, а дясната в дупките.

Винаги е така. Винаги дясната страна се прецаква по-бързо.

Баща ми едно време като се учех с неговата кола постояно ми правеше забележки. Вика "Мисли и за другото колело. Твоето колело си го пазиш от дупките, а моето колело все в там влиза."

И така си изградих навик да следя където стъпват и двете колела, даже и четирите.

Също и други елементарни неща. През легнал полицай само на съединител. Спирачки в дупки, никога! И така

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

Плюс това оригиналните TRW носачи м/у втулката и тампона имат грес. А другите които съм виждал нямат нищо. Набити са и пресовани и се късат. Защото там има голям ход. Не е като при долните да речем. Горе е с малко рамо носача и се върти повече около оста и тампоните се усукват.

Моите TRW-та като ги слагах гледам тампона се върти свободно във втълката. И м/у тях грес.

Един колега от форума и градски си сложи OCAP. За 2000 км. и почнаха да скърцат и да тропат.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
              X